My first basketballgame ever


Temmelig rolig dag - er ikke helt på topp.. Idag har jeg bare hatt to klasser, som jeg trives veldig godt med, før jeg deretter dro for å snakke med jentenes skolelag i fotball. Jeg har veldig lyst til å være med på fotballaget, men man er da nødt til å ta et fag som heter "Advanced Soccer Techniques". Jeg håper jeg klarer å få til timeplanen slik at jeg kan være med og spille med laget, så jeg skal møte med treneren og assistent treneren i morgen for å høre om jeg kan få det til. 

Etter litt hjemmelekser, dro jeg og Iselin bort til skolen igjen for å se vår aller første basketballkamp. Kan ikke si jeg forstod så veldig mye, men fikk vært fall med meg at SBCC Vaqueros tapte ganske mye.. Ikke så veldig imponert over skolelaget mitt, så håper det tar seg opp igjen på neste kamp! Vi dro deretter ned til La Playa, som er football/soccer banen på skolen. Der gikk vi rundt og så på dem som spilte fotball. Veldig koselig. 

Vi gikk også innom en tattoverings-sjappe fordi Iselin ønsker å legge til på sin tattoo. Jeg så også på noen, men syns egentlig det var forferdelig når jeg tok min - så jeg tror nok ikke det blir noen ny tattovering på meg.. Hehe - litt pinglete.. 

Skal prøve å komme meg i seng litt tidlig idag, i og med at jeg har sovet veldig dårlig de siste dagene, og jeg føler meg ikke helt på topp..

Kristine

 

Ingen kommentarer

RETROFASH

Vi er to jenter på 17 år fra den flotte byen Stavanger. På denne bloggen vil du kunne lese om vår hverdag, mote, tips o.l. ADD+DINA


KRISTINECOPYRIGHT...

blogg.no leverer teknologien bak retrofash. Bloggen skrives av © og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

DESIGN

hits