Marketing Plan Development


Da var det dags for første "assignment" på skolen - en presentasjon faktisk! Jeg merker at de legger mye mer vekt  på lekser og innlevering her, enn for eksempel på universiteter hjemme. Det er jo egentlig en bra ting, for da ender man ikke opp med å ta skippertak på slutten av semester rett før eksamener. Så ja, i dag skal jeg ha min første presentasjon her på SBCC i Marketing Plan Development hvor vi skal gi en produkt beskrivelse av det produktet eller servicen som vi velger å skrive en markedsplan for. Det er et ganske interessant fag egentlig, men i og med at jeg blir supernervøs før jeg skal ha fremføring så gruer jeg meg litt.. Heldigvis har jeg vært klar med presentasjonen i ett par dager nå, så jeg er vært fall forberedt. 

Dagen i dag har egentlig vært helt OK. Sent i seng og tidlig opp, fordi jeg sover veldig dårlig her nede. Madrassene er ikke til å skryte opp i skyene, men forhåpentligvis blir jeg vandt med det. Etter Liva laget frokost til meg (egg og bacon - kan ikke klage på det) så dro jeg og Liva bort til Goleta, som er en 20 minutters busstur borte fra der vi bor. Ligger også ganske nært UCSB - University of California, Santa Barbara - skolen jeg har lyst å transfere til når jeg er ferdig med året mitt på SBCC. 

Etter vi hadde vært en tur i Goleta, dro vi videre inn til State Street for å kjøpe is og handle litt mat. Egentlig en grei dag, men har hele tiden har presentasjonen i bakhodet - så skal bli godt å bli ferdig med den i dag. 
Ingen kommentarer

RETROFASH

Vi er to jenter på 17 år fra den flotte byen Stavanger. På denne bloggen vil du kunne lese om vår hverdag, mote, tips o.l. ADD+DINA


KRISTINECOPYRIGHT...

blogg.no leverer teknologien bak retrofash. Bloggen skrives av © og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

DESIGN

hits