State Street, Santa Barbara


Dagen i går var egentlig ganske avslappende. Jeg fikk skypet litt med mamma og pappa med en gang jeg våknet, deretter fikk jeg skypet litt med Mari - utrolig greit at teknologien er så bra nå, at selvom jeg er så langt borte så får jeg snakket litt med de der hjemme. Det er noen dager jeg virkelig skulle ønske jeg hadde mamma og pappa her, og spesielt Maren, men det er heldigvis ikke så lenge jeg er borte om gangen! 

Etter skype dro jeg og Liva ut på en aldri så liten shoppingtur. Temperaturen her nede kan man ikke klage på, 26 grader har det vært hele helgen, men kvelden kan være veldig kalde.. Det er også temmelig kaldt om morgenen når jeg har tidlige klasser.. Så jeg fikk kjøpt meg noen gensre og ei bukse, så jeg kan holde varmen når det blir litt kjøligere. Vi var også å spiste lunsj/middag på en koselig resturante som heter Panera - utrolig god mat!! Anbefales på det sterkeste om det er noen som befinner seg her i området. 

Ellers har dagen i dag vært ganske så skolerelatert - fag fra 8 om morgenen til 9 om kvelden.. Studielivet her nede er veldig kjekt da - heldigvis! Storfornøyd med det meste. 

 

 

Ingen kommentarer

RETROFASH

Vi er to jenter på 17 år fra den flotte byen Stavanger. På denne bloggen vil du kunne lese om vår hverdag, mote, tips o.l. ADD+DINA


KRISTINECOPYRIGHT...

blogg.no leverer teknologien bak retrofash. Bloggen skrives av © og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

DESIGN

hits