The worst stairs in history!


Da er nesten første skoleuke ferdig - og jeg kan faktisk si meg storfornøyd med alle fagene jeg har valgt å ta dette semesteret. Fantastiske lærere, spennende timer og interessante lærebøker. Hvem hadde trodd? Vi har også fått ny roommate denne uka - ei utrolig koselig svensk jente som allerede har vært her to semestre. Så kan nok lære en ting og to av henne, i tillegg til at hun kan vise oss rundt i Santa Barbara. 

Grunnen til tittelen på innlegget er at for å komme til skolen, så må man gå opp ekstremt mange trapper. Tror virkelig jeg er en av de få som faktisk kommer hjem mer "fit" etter opphold i USA i  stedefor å legge på meg av all fast food-resturantene de har her.. Ikke det jeg gleder meg mest til om morgene for å si det slikt. Føler også at skolen bare blir fullere og fullere av elever - helt sykt at det går hele 26 000 elever på denne skolen, og 10 000 av dem er internasjonale!!

Det merkes veldig at det er mange svenske, norske og danske som drar hit for å studere - føler nesten jeg snakker mer norsk enn engelsk her nede, som er litt rart i og med at vi går på amerikansk college... Blir forhåpentlig kjent med mer amerikanere etter en stund, er fremdeles ikke kommet helt i gang med alt skolearbeid skikkelig, i og med at alle timene til nå har bare vært en slags intro til faget. Men det virker veldig lovende. Her er jeg ca. halvveis...Klar for en liten tur ut!

 

Én kommentar

Sissi

25.01.2015 kl.21:00

Kos deg masse videre å eg glede meg masse t du komme hjem igjen❤️❤️ Loveyou and miss u big siiss

RETROFASH

Vi er to jenter på 17 år fra den flotte byen Stavanger. På denne bloggen vil du kunne lese om vår hverdag, mote, tips o.l. ADD+DINA


KRISTINECOPYRIGHT...

blogg.no leverer teknologien bak retrofash. Bloggen skrives av © og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

DESIGN

hits